Povestea noastră porneşte încă din anul 1981, atunci când Uzina Mecanică Râmnicu Vâlcea îşi începea activitatea de fabricare a confecţiilor metalice. În scurt timp, am reuşit să cucerim şi consolidăm o cotă de piaţă din ce în ce mai mare. Abilitatea noastră de a produce componente de calitate la preţuri competitive într-un timp foarte scurt a făcut din noi să devenim cea mai bună opţiune de subcontractare a diverselor repere metalice.

În anul 2022 am decis să ne reinventăm şi aşa a luat fiinţă brandul METALIKA! Considerăm că acest nume ne reprezintă mai bine, atât pe noi cât şi domeniul nostru de activitate. Realizăm o gamă diversă de produse din metal prin procesarea tablei, iar câteva exemple în acest sens reprezintă rafturile metalice, mobilierul pentru decoraţiuni interioare sau mobilier industrial sau chiar dulapuri de arme. Practic orice produs metalic noi putem să îl realizăm după preferinţe sau cerinţe tehnice exacte.

În cei peste 40 de ani de activitate am acumulat o experienţă bogată în prelucrarea metalelor şi am devenit unul dintre cei mai importanţi producători de produse metalice pentru diferite segmente industriale  – de la industria feroviară, la cea auto, maritimă sau chiar medicală ori militară. Dispunem de una dintre cele mai bune capacităţi de producţie din România, iar experienţa acumulată ne recomandă atunci când vine vorba despre prelucrarea metalului.

EnglishRomanian