Care sunt cele mai apreciate tipuri de rafturi

Rafturi

Ori de cate ori intri in incinta unui spatiu comercial, observi rafturile incapatoare ce permit o buna depozitare a produselor. Aceste piese de mobilier sunt foarte des intalnite mai ales in cadrul marilor lanturi de magazine. Popularitatea lor este reprezentata de faptul ca sunt produse versatile, ce pot fi utilizate intr-o varietate de cazuri.

In continuare, iti vom prezenta categoriile de rafturi ce se folosesc cel mai des in diferite sectoare ale economiei.

Rafturile utilizate in cadrul supermarketurilor

Atunci cand vine vorba de bunul demers al oricarei afaceri, detaliile fac diferenta. Comerciantii sunt constienti de acest aspect si acorda o mare importanta in ceea ce priveste modalitatea de expunere a obiectelor. Clientii isi doresc sa poata avea un acces facil la produsele pe care si le doresc, deci rafturile devin de nelipsit in aceste cazuri.

De regula, in supermarket-uri vei intalni rafturi metalice de colt sau de perete, ce permit depozitarea unui volum destul de mare de marfa. Ceea ce este bine de stiut este faptul ca aceste rafturi sunt create special pentru a respecta normele de siguranta, un aspect esential in lumea afacerilor.

Rafturile pentru magazinele de imbracaminte

Magazinele de imbracaminte atrag zi de zi un numar impresionant de clienti. Cu siguranta, acestia sunt entuziasmati de modalitatea de expunere a produselor, ce sunt asezate frumos pe rafturile metalice. Fie ca este vorba de bluze, hanorace sau alte textile, toate acestea pot fi stivuite pe rafturile incapatoare.

Rafturi pentru depozite

Este bine de stiut faptul ca rafturile pentru depozite se diferentiaza de cele pe care le zaresti deseori in magazine. Acestea sunt create special pentru a putea fi utilizate la scara industriala, avand rolul de a sustine paletii cu marfa. Principala caracteristica a rafturilor pentru depozite este durabilitatea, find concepute pentru a putea sustine si greutati foarte mari.

Rafturi pentru atelierele auto

Anvelopele se schimb in functie de sezon, ceea ce inseamna ca centrele de vulcanizare sunt mai mereu aglomerate. Pentru ca totul sa functioneze in parametri optimi, fiecare obiect necesita a fi pus la locul sau. Rafturile metalice vin in intampinarea inginerilor auto si le faciliteaza activitatea depusa de zi cu zi.

Caracteristicile rafturilor metalice

Dupa cum bine stii deja, aceste sisteme de depozitare pot fi personalizate in functie de necesitatile utilizatorilor. Structura de metal nu necesita o intretinere complexa, comparativ cu rafturile din lemn. Daca rafturile de lemn trebuie sa fie slefuite si date cu lac periodic, cele din metal nu prezinta un proces amplu de mentenanta.

Este bine de stiut faptul ca pe suprafata exterioara a rafturilor metalice se aplica un strat de pulbere, tocmai pentru ca acestea sa nu se zgarie sau sa fie afectate de actiunea factorilor externi.

Asadar, rafturile sunt obiecte de mare interes la nivel economic, tocmai datorita numeroaselor avantaje pe care le prezinta. Capacitatea de depozitare, versatilitatea si expunerea produselor sunt doar cateva dintre caracteristicile rafturilor de metal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EnglishRomanian