De ce sa cumperi un seif?

seif

Un seif este o modalitate excelenta de a va proteja obiectele de valoare, documentele importante si armele de foc. Seifurile sunt disponibile intr-o mare varietate de dimensiuni si adancimi pentru a satisface cele mai specifice nevoi. In acest articol, vom prezenta principalele avantaje oferite de un seif.

Seiful: cea mai buna modalitate de a te proteja de hoti

Unul dintre principalele avantaje ale unui seif este acela ca va protejeaza bunurile de furt. Daca un hot patrunde in casa ta, este probabil sa vizeze locurile in care stie ca sunt pastrate obiectele de valoare.
Daca obiectele de valoare nu sunt depozitate in locurile obisnuite (cutia de bijuterii, cutia de ceasuri, dulapul etc.), hotul se va indeparta. Un seif ofera un nivel suplimentar de protectie prin faptul ca va pastreaza bunurile ascunse si la vedere.

De asemenea, puteti fixa seiful pe podea, astfel incat sa nu poata fi scos cu usurinta din casa. Deja un seif poate cantari cateva zeci de kilograme, cu un dispozitiv de fixare nimeni cu intentii rele nu il va putea muta. Pe langa castigul semnificativ in materie de securitate, un seif este, de asemenea, un excelent mijloc de descurajare.

Protectie impotriva incendiilor datorita unui seif omologat

In cazul unui incendiu, un seif poate ajuta la prevenirea deteriorarii sau distrugerii bunurilor tale. De obicei, seifurile sunt fabricate din materiale rezistente la foc si au caracteristici speciale care ajuta la protejarea continutului impotriva daunelor cauzate de fum si caldura.

Standardul EN1047-1, de exemplu, garanteaza ca, in caz de incendiu, temperatura interna nu depaseste 150°C pentru un timp de expunere la foc cuprins intre 30 si 120 de minute.

Un seif garanteaza linistea proprietarului

Detinerea unei afaceri vine cu responsabilitati, uneori stresante, cum ar fi faptul ca trebuie sa depozitati in siguranta cele mai sensibile documente si obiecte. A investi intr-un seif de calitate inseamna sa te asiguri ca bunurile tale nu risca sa dispara. Intr-o companie, persoanele care sunt cele mai constiente de bresele de securitate sunt angajatii. O simpla cunoastere a spatiilor sau a codului de alarma poate face posibila o spargere perfecta. In aceasta situatie, seiful este solutia ideala, atata timp cat pastrati cheia sau codul in siguranta, nimeni nu poate avea acces la el.

Astfel, va puteti dezvolta afacerea fara sa va faceti griji cu privire la riscul de spargere. Unele seifuri sunt proiectate sa reziste pana la 120 de minute de expunere la foc, oferind pompierilor timp sa intervina fara a va pierde bunurile.

Un seif inseamna castig de spatiu

In afaceri, este bine cunoscut faptul ca, cu cat esti mai organizat, cu atat esti mai productiv. Nu poti fi organizat daca nu ai spatiu. Un seif blindat este in primul rand un spatiu de depozitare, ceea ce inseamna ca va veti optimiza spatiul de lucru.

Seiful: polivalenta pentru a raspunde nevoilor profesionistilor

Deoarece spatiul de depozitare si nevoile de securitate variaza de la o companie la alta, aveti la dispozitie o gama larga de seifuri:

  • antiefractie,
  • seif pentru bijuterii,
  • seifuri incorporabile,
  • seifuri mici,
  • seifuri pentru depozitarea numerarului.

Aceasta mare varietate ne permite sa raspundem nevoilor fiecaruia. In plus, exista diferite tipuri de incuietori, dintre care unele sunt mai convenabile pentru a fi utilizate zilnic, cum ar fi incuietoarea cu cod, care poate fi deschisa foarte usor.

Un seif este, de obicei, un loc bun pentru a depozita documente importante si obiecte de valoare pe care nu intentionati sa le accesati in mod regulat. In acest caz, incuietoarea cu cheie este ideala.

Seifuri de calitate la cel mai bun raport calitate/pret la Uzina Metalika

Avantajele detinerii unui seif sunt numeroase. Uzina Metalika va ofera un catalog complet, in conformitate cu standardele europene. In functie de necesitati va propunem diferite tipuri de dulapuri de arme si seifuri, care sa ofere siguranta necesara acestor categorii speciale de produse.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EnglishRomanian