Modele de rafturi metalice ce se intalnesc cel mai des in domeniul vanzarilor

rafturi metalice

In domeniul vanzarilor, un rol esential il au piesele de mobilier ce stocheaza si pun in evidenta marfa. Exista o varietate de rafturi metalice pe piata, insa astazi vei descoperi care sunt cele mai potrivite pentru afacerile din sfera „retails”.

1. Rafturi metalice cu grinzi

Ceea ce este bine de stiut este faptul ca rafturile cu grinzi reprezinta cel mai simplu tip de rafturi si au la baza grinzi orizontale si verticale. Interesant este faptul ca pot fi ajustate la inaltimea potrivita, tocmai pentru a se potrivi cu dimensiunile obiectelor depozitate. De regula, acest tip de rafturi se utilizeaza cu precadere in depozite sau in magazinele de bricolaj cu stoc mare.

2. Rafturi cu polite

Printre cele mai apreciate tipuri de rafturi din domeniul afacerilor se numara rafturile cu polite. Acestea prezinta niveluri multiple, iar politele orizontale permit depozitarea corespunzatoare a diferitelor tipuri de produse. In ceea ce priveste utilitatea lor, sunt deseori amplasate in spatii precum farmacii, magazine alimentare, librarii, magazine de haine.

3. Rafturi cu sertare

Oricine a utilizat cel putin o singura data un raft cu sertare. Aceste rafturi sunt prevazute cu sertare glisante, aspect practic pentru utilizatori. In cele mai multe cazuri, rafturile cu sertare se dovedesc a fi utile atunci cand vine vorba de depozitarea obiectelor de mici dimensiuni, spre exemplu, in cadrul magazinelor de bijuterii sau in industria electronica.

4. Rafturi de perete

Montate pe perete, rafturile permit totodata economisirea spatiului. Nu este de mirare faptul ca aceasta categorie este cel mai des folosita in vanzari. Create special pentru a expune produsele intr-o maniera potrivita si pentru a atrage atentia posibililor clienti, rafturile de perete sunt deseori regasite in magazinele cu haine sau pantofi.

5. Rafturi cu role

Manevrarea cu usurinta a rafturilor este un aspect luat deseori in considerare de catre utilizatori. Cu cat pot fi mutate mai usor, cu atat mai bine, nu-i asa? Rafturile cu role sunt utilizate indeosebi in cadrul depozitelor sau magazinelor de bricolaj, unde sunt mutate mult mai rapid de catre personal, fara a depune efort.

6. Rafturile de colt

Disponibile intr-o varietate de modele si dimensiuni, rafturile de colt se dovedesc a fi excelente pentru spatiile mici, unde fiecare metru conteaza. Deseori, acestea se folosesc pentru depozitarea obiectelor de dimensiuni reduse, jucand un rol esential in eficientizarea spatiului existent intr-o incapere.

In afara de rafturile prezentate mai sus, este bine sa ai in vedere si alte caracteristici atunci cand urmeaza sa faci o achizitie. Tine cont de dimensiune, capacitatea de greutate, materialul de constructie, design si cost, pentru a te asigura ca ai facut cea mai buna investitie pentru nevoile profesionale sau personale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EnglishRomanian