Rafturi metalice profesionale: ce sunt si cum le alegi

Rafturi Metalice

Rafturi metalice profesionale reprezinta cea mai buna metoda de depozitare, fiind utilizate atat in scop personal, cat si profesional, in foarte multe domenii industriale. Avand in vedere varietatea de produse, poti fi pus deseori in dificultate in momentul in care trebuie sa faci o alegere. Daca pornesti in cautare de rafturi, atunci ar fi bine sa ai in vedere intrebarile de mai jos, iar odata ce ai raspuns la ele, te vei apropia perfect de solutia ideala de depozitare.

Ce iti doresti sa depozitezi?

Acest aspect este mai mult decat important, deoarece rafturile sunt de diferite dimensiuni si capacitati. Spre exemplu, daca urmeaza sa depozitezi suprastructuri din grilaj sau paleti, atunci cu siguranta trebuie sa iti indrepti atentia catre rafturi metalice profesionale cat mai incapatoare si rezistente, care sa iti indeplineasca necesitatile. Daca le vei utiliza in scop comercial, pentru expunerea articolelor la bucata, atunci rafturile de capacitati medii sunt ideale pentru desfasurarea optima a activitatii tale.

Cat de grele sunt obiectele depozitate?

Greutatea obiectelor depozitate este un alt factor decizional, tocmai pentru ca iti doresti rafturi cu o structura robusta, durabile. Nu te orienta catre rafturi ce nu pot sa depoziteze obiecte foarte grele, pentru ca risti ca acestea sa nu le sustina. In acest caz, ideale sunt rafturile metalice pentru sarcini grele, renumite pentru faptul ca asigura stabilitate si le poti utiliza chiar si ani la rand.

De cat spatiu dispui?

Se spune ca niciodata nu ai suficient loc pentru activitatile tale. Spatiul este un inconvenient cu care se confrunta orice persoana la un moment dat, tocmai de aceea, ar fi bine sa masori cu exactitate locul in care urmeaza sa amplasezi rafturile profesionale, pentru a te asigura ca acestea se incadreaza cu succes si nu intampini nici o dificultate in acest sens.

Cat de mare va fi rulajul stocurilor?

Daca activezi in domeniul comercial, atunci stii deja ca rulajul stocurilor va fi foarte mare. Ei bine, recomandarea noastra este sa mizezi pe rafturi pentru paleti, a caror popularitate este in crestere, de la an la an. Faptul ca pot fi incarcate si descarcate cat se poate de repede, nu sunt prevazute cu polite suplimentare si pot fi pozitionate direct pe suporturile de sustinere sunt cateva avantaje notabile pentru amenajarea depozitelor.

Ai in vedere depozitarea obiectelor cu un diametru insemnat?

Tevi, placi, scanduri sau sipci de lemn, daca urmeaza sa achizitionezi rafturi pentru ordonarea lor, atunci nu iti ramane decat sa incerci rafturile cu brate in consola, o alegere moderna. Acest tip de rafturi profesionale se intalnesc deseori in fabricile de mobilier, in cazul intreprinderilor de productie de automobile, etc.

Asadar, exista mai multe criterii de alegere a rafturilor potrivite. Trebuie sa ai in vedere recomandarile noastre si vei vedea ca ai luat cea mai buna decizie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EnglishRomanian