Tipuri de rafturi pentru office si utilitatea lor

rafturi pentru office

Biroul este acel loc unde depozitezi o multime de lucruri, incepand cu dosare si capsatoare si terminand cu unele obiecte de uz personal. Astazi iti vom prezenta o serie de rafturi pentru office si diferite tipuri de sisteme de depozitare, pentru a te decide asupra unor piese potrivite in raport cu necesitatile tale.

Raftul este o piesa de mobilier utilizata pentru a stoca diferite produse, iar la momentul actual, rafturile metalice au castigat popularitate datorita durabilitatii si a functiilor ergonomice.

Rafturi pentru office cu suport fix

Rafturile cu suport  fix sunt cele mai moderne, fiind usor de instalat si de utilizat. Suporturile fixe sunt instalate pe pereti, iar mai apoi se fixeaza rafturile de structura acestora. Dimensiunile rafturilor pot fi ajustate in functie de necesitatile si de dorintele personalului din birou. Vei putea beneficia de comoditate si varietate daca optezi pentru un astfel de raft cu suport fix.

Partea care se fixeaza de perete este formata din metal, fapt ce ii asigura stabilitate si o mai buna rezistenta in timp. In cele mai multe cazuri, rafturile cu suport fix sunt utilizate in birourile cu un design minimalist si simplist.

Rafturile ajustabile

Dupa cum sugereaza si denumirea lor, rafturile ajustabile se pot regla in functie de necesitate. Poti sa reglezi inaltimea fiecarui nivel pe care il prezinta raftul, fapt incantator atunci cand vine vorba de office-uri. Rafturile ajustabile se bucura de popularitate si datorita faptului ca permit flexibilitatea in spatiile de depozitare dintr-un birou.

Rafturile de colt

Rafturile de colt se numara printre cele mai importante modalitati de depozitare din birouri. Avand in vedere faptul ca pot fi amplasate in colturile unei incaperi, acestea sunt foarte eficiente cand vine vorba de economisirea spatiului. De asemenea, le poti pastra fie pe podea sau le poti prinde in perete, dupa cum doresti.

Rafturile de sine statatoare

La momentul actual, rafturile de sine statatoare reprezinta cea mai buna metoda. Le poti muta cu usurinta dintr-o parte in cealalta a unei incaperi, fara a te mai ingrijora cu privire la modalitatea de prindere de perete. Ba mai mult, rafturile de sine statatoare vin intr-o varietate de nuante, dimensiuni si forme, fapt ce le plaseaza in topul preferintelor utilizatorilor.

Rafturi de depozitare suspendate

Daca ai un mediu de lucru nu foarte incapator, probabil te-ai gandit deja cum ai putea sa depozitezi toate obiectele pe care le folosesti zi de zi in activitatea ta. Ei bine, poti avea in vedere un raft suspendat, ce te ajuta sa fii mai organizat si sa ai la indemana tot ce iti doresti. Este o maniera grozava de amenajare a spatiului de lucru, mai ales cand nu dispui de foarte mult loc pentru a adauga o noua piesa de mobilier pe podea.

Asadar, exista  o varietate de tipuri de rafturi, nu iti ramane decat sa iei cea mai buna decizie in raport cu necesitatile, dar mai ales spatiul de care dispui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EnglishRomanian